BGN
  • USD
  • EUR
  • AED
  • AUD
  • BRL
  • GBP
  • BGN

Политика за поверителност

(NEW) Политика за поверителност

Eтно Комерс ЕООД -  Декларация за поверителност

 Последно обновена на 24/10/2018

Ние сме загрижени за запазване на вашата поверителност и сме длъжни да защитаваме вашите лични данни. Тази декларация за поверителност  ви информира как управляваме вашите лични данни, вашите права за поверителност и как законът ви защитава. Моля, прочетете внимателно тази декларация за поверителност, преди да използвате нашите услуги. 

В Декларацията за поверителност:

“Услуги” означава всички продукти, услуги, съдържание,  характеристики, технологии или функции и всички свързани уебсайтове, приложения и услуги, предлагани от нас.

“Платформа” означава уебсайтове, мобилни приложения, мобилни сайтове или други онлайн собствености, чрез които предлагаме нашите услуги.

“Лични данни” означава всички данни, които съдържат идентифицираща информация (напр. име, адрес, телефонен номер, имейл и т.н.).

“Администратор на лични данни” означава личност или компания, която определя целите или средствата за обработка на личните данни.


1. Кои сме ние?

Основният администратор на вашите лични данни за целите на нашите услуги е Етно Комерс ЕООД, дружество с ограничена отговорност със седалище в гр.Пловдив, ул.Богомил 58, (www. All-jewels.com, Етно Комерс ЕООД "Ние", "Нас" или "Нашата" в Декларацията за поверителност).

2. Какви данни събираме за Вас?

Данни, осигурени чрез директни взаимодействия.

 Регистрация и друга информация относно профила на потребителя

Когато се регистрирате, за да изпозвате нашите Услуги ние можем да събираме следната информация за Вас:

  • Ако се регистрирате като използвате Вашият Google профил: Вашето име, фамилия и имейл;
  • Ако се регистрирате като използвате Вашият Facebook профил: събираме Вашето име и фамилия, такива, каквито са видими във Facebook профила Ви. В случай, че сте предоставили разрешение на Facebook чрез опцията за поверителност в приожението (която се показва точно преди да се регистрирате на нашата Платформа), ние можем да събираме информация относно Вашия пол, години, имейл адрес, в зависимост от предоставените от Вас разрешения; и
  • Ако се регистрирате като използвате Вашият телефонен номер: събираме информация относно Вашият телефонен номер.

В зависимост от избора, който сте направили при влизане в нашите Услуги или по време на процеса на участие в нашите Услуги, Вие можете да изберете да предоставите  някои от следните допълнителни лични данни:

  • Вашето име
  • Имейл адрес
  • Мобилен телефон

Информация, която събираме автоматично, когато използвате нашите Услуги

Когато осъществявате достъп до нашата Платформа или използвате нашите Услуги ние автоматично събираме следната информация за Вас:

Информация за устройството 

  • Събираме специфична информация за устройството, като операционна система, версия, уникални идентификатори. Например, името на мобилната мрежа, която използвате. Свързваме уникалните идентификатори с Вашия профил.

Информация за местоположението

  • В зависимост от разрешенията на устройството Ви, автоматично събираме и обработваме информация за действителното Ви местоположение. Ние използваме IP адрес, Wi-Fi и мобилни  точки.

  • Данни за потребител и данни за вписване
  • Технически подробности, включително IP адреса  на Вашето устройство, часова зона и операционна система. Също така ще запазим данните Ви за вход в Платформата (дата на регистрация, дата на последната промяна на паролата, дата на последното успешно влизане), типа и версията на браузъра ви. 

Данни, генерирани от потребителите при преглеждането на уеб страници

  • Ние събираме информация за Вашата дейност на нашата Платформа, която включва сайтовете, от които достъпвате до нашата Платформа, дата и час на всяко посещение, извършени от вас търсения, реклами или рекламни банери, които сте кликнали, вашето взаимодействие с такива реклами или обяви по време на посещението Ви и реда, в който посещавате съдържанието на нашата Платформа.

Бисквитки и подобни технологии

  • Използваме "бисквитки" (“cookies”), за да управляваме сесиите на потребителите, да съхраняваме подбора на предпочитанията Ви, свързани с използван език и да Ви предоставяме подходящи реклами. "Бисквитките" са малки текстови файлове, прехвърлени от уеб сървър на твърдия диск на Вашето устройство. Бисквитките могат да се използват за събиране на датата и часа на посещението на уебсайта, историята на сърфирането в интернет, Вашите предпочитания и потребителското Ви име. Можете да настроите браузъра си да откаже всички или някои "бисквитки" или да ви предупреждава, когато уебсайтовете, които посещавате  задават или имат достъп до "бисквитки". 

  •  Данни от трети страни или от публично достъпни източници 

Ние получаваме Ваши лични данни от различни трети страни [ и публични източници], както е посочено по-долу:

i. Конкретни технически данни и информация за използването  на Услугите от доставчици на анализи като Google Аnalyitics, Facebook, Google и други подобни;

ii.  Публично достъпна, специализирана информация от доставчици на информация за търсене като публични онлайн каталози и директории;

iii. Данни от профили в социални мрежи, когато осъществявате чрез тези  профили достъп до нашите услуги в Платформата.

  Не събираме лични данни, които:

  • разкриват расов или етнически произход;
  • разкриват политически, религиозни или философски убеждения;
  • разкриват членство в политически партии или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели;
  • се отнасят до здравето, сексуалния живот или до човешкия геном;


3. Събираме ли информация от деца?

Нашите Услуги не са предназначени за деца под 16 години и не събираме съзнателно лични данни на  лица под 16-годишна възраст. В случай, че узнаем, че лице под 16 години ни е предоставило лични данни ще ги изтрием незабавно.


4. Защо обработваме Ваша лична информация?

Ще използваме Вашата информация и лични данни само тогава, когато законодателството ни позволява. Най-често ще използваме Вашите лични данни при следните обстоятелства:

  • Когато трябва да изпълним договор за поръчка, който сме сключили или предстои да сключим с Вас.
  • Когато е нужно за защита на Ваши законни интереси да подобрим нашите услуги и да Ви осигурим безопасна и сигурна Платформа.
  • Когато сме задължени да спазим законово или регулаторно задължение.

При определени обстоятелства, може да обработваме вашите лични данни въз основа на Вашето съгласие. Ако го направим, ще ви уведомим за целта и категорията на личните данни, които ще бъдат обработени в момента, в който искаме вашето съгласие. По-долу излагаме описание на начините, по които използваме вашите лични данни [и кои са правните основания, на коитo се позоваваме, за да го направим. Също така идентифицираме какви са нашите законни интереси]. 

За осигуряване на достъп на потребителите  и предоставяне на Услуги чрез нашата Платформа.

  • Ако използвате за достъп Вашия мобилен номер или имейл адрес, ние използваме Вашето име, фамилия, мобилен номер и / или имейл адрес, за да ви идентифицираме като потребител и да осигурим достъп до нашата Платформа.
  • Ако използвате профила си във Facebook за достъп, използваме Вашето име и фамилия от Facebook профила Ви и имейл адреса, който сте използвали във Facebook, за да ви идентифицираме като потребител на нашата Платформа и да ви предоставим достъп до нея.
  • Горепосочените регистрационни данни се използват  от нас, за да предоставим нашите Услуги в съответствие с общите условия.
  • Използваме Вашия мейл адрес и мобилен номер, за да Ви направим предложения и препоръки за нашите Услуги, които може да Ви интересуват.   

Ние обработваме горепосочената информация за точно изпълнение на договора ни с Вас и на базата на нашия законов интерес за извършване на маркетингови дейности, за да Ви предложим услуги, които може да са от ваш интерес. 

За да подобрите своя потребителски опит в Платформата. 

A) Използваме данни, генерирани от потребителите при преглеждането на уеб страници, за да: 

  • предлагаме отговарящо на изискванията съдържание, като например да ви даваме по-подходящи резултати от търсенето, когато използвате нашите Услуги.
  • определим колко време прекарвате в Платформа и по какъв начин управлявате Платформата, за да разберем интересите ви и да подобрим нашите Услуги въз основа на тези данни. Например, може да Ви предложим съдържание, което  да посетите въз основа на съдържанието,което сте кликнали.
  • наблюдаваме и докладваме за ефективността на кампании на нашите бизнес партньори и за вътрешни  бизнес анализи.   
  • Използваме вашите данни за местоположението за следните цели: 
  • да се състави анонимна и обобщена информация за характеристиките и поведението на потребителите на Платформата, включително за целите на бизнес анализа, сегментирането и разкриването на анонимни профили.
  • да подобрим представянето на нашите  Услуги и да персонализираме съдържанието, което насочваме към Вас. Например - с помощта на данните за Вашето местоположение, Ви показваме списък с обяви, които са в близост до Вас, за да подобрите изживяването си  при купуване на артикули.
  • да оценяваме и наблюдаваме достъпът Ви до рекламните банери на трети страни, които са видими в  Платформата.  

С помощта на информацията за вход в Платформата, която предоставяте, включваща мейл адрес  и телефонен  номер, ние  отразяваме различните устройства (като настолни компютри, мобилни устройства, таблети), използвани от Вас, за достъп до  Платформата. Това ни позволява да свързваме дейността Ви в Платформата от различни устройства и ни помага да Ви осигурим безпроблемен потребителски опит независимо от това, какво устройство използвате за достъп.  

Ние обработваме горепосочената информация въз основа на нашия законен интерес, за да подобрим изживаването Ви в Платформата и да изпълним напълно съвместния си договор. 

За да ви осигурим безопасна и сигурна Платформа. 

А) Използваме мобилния Ви номер, данните от  формата за достъп и уникалните идентификатори на устройствата, за да администрираме и защитим Платформата (включително отстраняване на проблем, анализ на данни, тестване, предотвратяване на измами, поддръжка на системата, подкрепа, отчитане и приемане на данни).

Ние обработваме горепосочената информация за пълното и точно изпълнение на съвместния ни договор, за подобряване на нашите Услуги и на базата на нашия законен интерес, за предотвратяване на измами.

5. Как ще Ви информираме за промени в Декларацията за поверителност?

Можем да актуализираме настоящата Декларация за поверителност от време на време. Ще публикуваме промените на  тази страница и ще Ви информираме чрез имейл или чрез Платформата. Ако не сте съгласен с извършените промени, имате право да изтриете профила си.

6. Вашите права  

При определени обстоятелства, имате права съгласно приложимите закони за защита на личните дани и във връзка с вашите лични данни.

Ако желаете да упражните някое от изброените по-долу права, моля, изберете настройките на профила си / настройките за поверителност или се свържете с нас чрез  контактната форма на сайта в раздел Контакти.

Право да поискате  достъп до личните си данни (обикновено наричани "искане за достъп на субекта на данните"). Това ви дава възможност да получите копие от личните си данни, които съхраняваме и да проверите дали са законно  обработвани.

Право да поискате коригиране на личните Ви данни, които имаме за вас. Това ви дава възможност  да коригирате всички непълни или неточни данни, които имаме за вас. Въпреки това  може да се наложи да проверим точността на новите данни, които ни предоставяте.

Право да поискате ограничаване на обработката на личните Ви данни. Това ви дава възможност  да се свържете с нас с искане за преустановяване на  обработката на личните Ви данни в следните хипотези: а) ако искате да докажем точността на данните; б) когато смятате, че  използването на данните от нас е незаконно; в) когато изисквате от нас да съхраняваме данните, дори ако вече нямаме нужда от това, тъй като Ви е нужно да установите, за  да упражнявате или да докажете Ваши претенции; или г) когато сте се противопоставили на използването на Вашите данни, но трябва да проверим дали притежаваме законови основания да ги използваме.

Право да поискате заличаване на личните Ви данни. Това право Ви дава възможност да се свържете с нас с искане за  изтриване или премахване на  личните Ви данни, когато няма основателна причина, за да продължим да ги обработваме. Освен това, имате право да поискате да изтрием или премахнем вашите лични данни, когато успешно сте упражнили правото си да възразите срещу обработването (виж, по-долу), когато имате съмнение, че  е възможно да сме обработили вашата информация не в съответствие със законовите изисквания  или от когато се изисква да изтрием личните Ви данни, за да бъдем в съответствие със законовите изисквания. Моля, имайте предвид, че за определени цели може да сме законово задължени да съхраняваме Вашите лични данни  (виж, раздел 10).  

Право на възражение срещу обработването на личните Ви данни,  когато е основано  на легитимен интерес (или на такъв на трета страна) и има основание за ваши конкретни интереси, което ви кара да се противопоставите на обработката на личните Ви данни на това основание, като смятате, че обработването нарушава Ваши основни права и и свободи. Имате право да възразите, когато обработваме вашите лични данни за целите на директния маркетинг. В определени случаи можем да докажем, че имаме убедителни легитимни основания да обработваме информацията относно Вас, което отменя ваше право на възражение.  

Право да поискате прехвърляне на личните Ви данни към Вас или на трета страна. Ще Ви предоставим или на посочена трета страна, която сте избрали, Вашите лични данни в структуриран, обикновено използван, машинно четим формат. Имайте предвид, че това право се отнася  само за автоматизирана информация, за която първоначално сте предоставили съгласието си да използваме или която сме използвали , за да сключим договор с Вас.

Право да оттегляте вашето съгласие за обработването на личните Ви данниимате по всяко време. Това не засяга законосъобразността на обработката, която вече сме извършили на основание  предварително дадено Ваше съгласие.  

Обикновено не се изисква такса: Нямате задължение за плащане на  такса за достъп до личните Ви данни (или за упражняване на някое от другите Ви права). Въпреки това, може да наложим разумна такса, ако молбата Ви е очевидно неоснователна, повтаряща се или прекомерна. Може да откажем да изпълним искането Ви при тези обстоятелства.  

Срок за отговор: Ще направим всичко възможно, за  да отговорим на всяко легитимнo исканe в рамките на един месец от подаването му. Може да ни отнеме повече от месец, в случай че искането ви е особено сложно или сте направили няколко искания. В този случай ще ви уведомим и ще Ви държим в течение.  Освен това, имате право да подадете жалба по всяко време до Комисията за защита на личните данни, както е посочено в раздел 13.  Преди да подадете жалба до Комисията за зашита на личните данни, бихме искали да се запознаем с Вашите основания за жалба и претенции и да направим всичко възможно, за да ги разрешим. Моля, обърнете се към нашия Oтдел за поверителност, като използвате формата за контакт.


7. Комуникации и маркетинг

Ще се свържем с вас чрез мейл, чрез SMS или чрез известие във връзка с нашите Услуги / Платформа, за да потвърдим регистрацията Ви, за да Ви информираме в случай, че обявата Ви е станала активна /изтекла, както и за други съобщения за във връзка с Услугите ни. Тъй като е наложително да Ви предоставяме такива съобщения, може да не е предоставена възможност да откажете тяхното получаване.

Можете да поискате да спрем  да ви изпращаме маркетингова комуникация по всяко време, като кликнете върху връзката за отказване в имейла. В случай, че имате проблем с промяната на настройките, моля свържете се с нас в отдел Контакти.

Може да получавате маркетингови съобщения от нас, в случай чe:

  • сте поискали такава информация от нас;
  • използвате Платформатa или Услугите;
  • предоставили сте вашите данни, когато сте реализирали участие в конкурс, организиран от Платформата; или
  • сте регистрирани за промоция.


8. С кого споделяме Вашите данни?

Може да споделяме Вашите лични данни със страните, изброени по-долу за целите, посочени по-горе в раздел 4.

 Служители на “Етно Комерс ЕООД”  ще имат достъп до Вашите лични данни за целите на управление на уебсайта, но те са обвързани от задължение за конфиденциалност, отнасящо се до данните, до които имат достъп, като част от съответните основни ИТ операции.  

Служителите и консултантите на “Етно Комерс ЕООД”  са надлежно информирани за значението за спазването на задължението за поверителност и носят отговорност за спазването на това задължение. 

Доставчици на услуги от трети страни: Използваме доставчици на услуги от трети страни за предоставянето на определени части от нашите Услуги, например куриерски компании, доставчици на домейн и хостинг.

Провеждаме проверки на нашите доставчици на услуги от трети страни и изискваме от тях да спазват сигурността на вашите лични данни и да се отансят към тях в съответствие със законовите изисквания. Не позволяваме на доставчиците на услуги от трети страни  да използват Вашите лични данни за собствени цели и единствено  им позволяваме да обработват Вашите лични данни само за определени цели и в съответствие с нашите указания.

Доставчици на реклами и анализи: С цел да подобрим Услугите си, понякога ще споделяме неподлежащатата на идентифициране информация с доставчиците на анализи, които ни помагат  да анализираме как потребителите използват Платформата / Услугите. Споделяме информацията си с тях в неподлежаща на идентифициране на субектите форма за наблюдение и отчитане на ефективността на предоставяните  кампании на нашите бизнес партньори и за анализ на самия бизнес. 

Правоприлагащи органи, регулатори и други: Можем да разкрием вашите лични данни на правоприлагащи органи, правителствени или публични органи и други подобни на трети страни, за да спазим всички законови или регулаторни изисквания. Можем да разкриваме вашите лични данни, когато такова разкриване е необходимо за създаването, упражняването или защитата на правни искове, независимо дали в съдебни производства или в административна или извънсъдебна процедура. В тези случаи, не сме задължени да информираме потребителите за разкриването на техните лични данни на публичните органи.

9. Къде съхраняваме Вашите данни и за какъв период от време?

Данните, които събираме за вас, ще бъдат съхранявани и обработвани на защитени сървъри, за да се осигури възможно най-добрият потребителски опит на потребителите. Например: за бързо създаване на уебсайтове или мобилни приложения.

Ще запазим вашите лични данни само толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите, за които сме ги събрали, включително за целите на съответствие със законови, счетоводни или отчетни изисквания.

За да определим подходящия период на запазване на личните Ви данни, ние вземаме предвид  количеството, естеството и чувствителността на личните Ви данни, потенциалния риск от вреди от неразрешено използване или разкриване на Вашите лични данни, целите, за които обработваме Вашите лични данни и дали можем да постигнем тези цели чрез други средства и приложимите законови изисквания.

В случай, че имате въпроси относно периода на съхранение на Вашите лични данни, моля свържете се с нас в отдел Контакти. 

11. Технически и организационни мерки за сигурност при обработката 

Цялата информация, която получаваме за Вас, се съхранява на защитени сървъри и сме изпълнили  технически и организационни мерки, които са подходящи и необходими за защита на Вашите лични данни. 

Моля, имайте предвид, че въпреки предприетите от нас мерки за защита на Вашите данни, прехвърлянето на данни през интернет или други отворени мрежи никога не е напълно защитено и съществува риск личните Ви данни да станат достъпни до неупълномощени трети страни.

 12. Контакт

За допълнителна информация или за упражняване на Вашите права, моля, проверете настройките на Вашия профил / поверителност или се свържете с нашият Отдел за поверителност, като използвате нашата форма за контакти. Също така можете да се свържете с Администратора на лични данни за вашите Услуги на адрес: Пловдив, област Пловдив, ул.Хан Аспарух 73, Етно Комерс ЕООД


За местни въпроси, свързани със защитата на лични данни, Вашият надзорен орган е:

Комисия за защита на лични данни  

Адрес: София , 1592, бул. “Цветан Лазаров” 2

Тел. +359 2 915 3580 Fax +359 2 915 3525

Email: kzld@cpdp.bg

Уебсайт: http://www.cpdp.bg/


Нови Предложения

Сребърни бижута

Комплект JENIFFER SILVER колие и пръстен с платинено покритие

-65%
Цена: 29.92лв.
Каталожна цена: 85.50лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 29.92лв.
Каталожна цена: 85.50лв.
Отстъпка: 55.58лв. (65.00%)
Сребърни бижута

Комплект колие и рeгулиращ се пръстен ZERGA SILVER INK BLUE

-65%
Цена: 16.20лв.
Каталожна цена: 46.30лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 16.20лв.
Каталожна цена: 46.30лв.
Отстъпка: 30.10лв. (65.00%)
Диадема от метал ASTRAL LUX с луксозни прозрачни кристали

Комплект диадема и обеци ASTRAL LUX с луксозни прозрачни кристали

-65%
Цена: 23.80лв.
Каталожна цена: 68.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 23.80лв.
Каталожна цена: 68.00лв.
Отстъпка: 44.20лв. (65.00%)
Сребърни бижута

Диадема от метал ASTRAL LUX с луксозни прозрачни кристали

-65%
Цена: 13.30лв.
Каталожна цена: 38.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 13.30лв.
Каталожна цена: 38.00лв.
Отстъпка: 24.70лв. (65.00%)
Луксозни обеци панделка RAVELLA GRAPHIT с луксозни кристали

Луксозни обеци извит дизайн NEVEN CRYSTAL с луксозни кристали в прозрачно

-65%
Цена: 14.51лв.
Каталожна цена: 41.45лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 14.51лв.
Каталожна цена: 41.45лв.
Отстъпка: 26.94лв. (65.00%)

Най-продавани

Диадема GRAZIA GREEN с луксозни кристали

Диадема GRAZIA GREEN с луксозни кристали в зелено

-65%
Цена: 4.93лв.
Каталожна цена: 14.10лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 4.93лв.
Каталожна цена: 14.10лв.
Отстъпка: 9.17лв. (65.00%)
Сребърни обеци

Обеци KAYLEE GOLD златисто

-65%
Цена: 6.12лв.
Каталожна цена: 17.50лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 6.12лв.
Каталожна цена: 17.50лв.
Отстъпка: 11.38лв. (65.00%)
Сребърни бижута

Луксозни обеци панделки с естествена перла TORRA PEARL

-65%
Цена: 9.97лв.
Каталожна цена: 28.50лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 9.97лв.
Каталожна цена: 28.50лв.
Отстъпка: 18.53лв. (65.00%)
Сребърни бижута

Луксозен комплект УНИКАТ с тюркоаз и хематит от 4 части ANGELIKA колие, обеци и пръстен

-65%
Цена: 40.60лв.
Каталожна цена: 116.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 40.60лв.
Каталожна цена: 116.00лв.
Отстъпка: 75.40лв. (65.00%)
Върни До Горе